HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

trots op onze sponsoren

De MHB Overbetuweloop is dankbaar voor de bijdrage van de sponsoren die, veelal, al jaren betrokken zijn. Wil jij jouw bedrijf tijdens de Overbetuweloop in de spotlight zetten? Word sponsor van de MHB Overbetuweloop en profiteer van goede zichtbaarheid tijdens dit geweldige evenement. MHB is al voor de 11e keer onze hoofdsponsor. Onze drie andere hoofdsponsoren zijn Rabobank, AH Driessen en Bordbusters. Hieronder vind je een overzicht van al onze trotse sponsoren!

MHB - ONZE HOOFDSPONSOR

dutch masters of steal

Als hoofdsponsor belichaamt MHB de geest van gemeenschapszin en sportiviteit, en hun voortdurende steun is een ware zegen voor de Overbetuwelooop. De organisatie is dankbaar voor hun partnerschap en kijkt uit naar vele succesvolle jaren van samenwerking in de toekomst.

Met de steun van sponsoren zoals MHB kan de MHB Overbetuwelooop blijven bloeien en haar missie voortzetten om gezondheid, welzijn en gemeenschapszin te bevorderen door middel van sport. Samen vormen we een sterke en veerkrachtige gemeenschap, gedreven door passie, doorzettingsvermogen en de onwrikbare steun van sponsoren als MHB."

BEDANKT

Onze sponsoren