HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

heeft u vragen over de mhb overbetuweloop?

Welkom op de contactpagina van de MHB Overbetuwelooop! We stellen uw interesse en feedback zeer op prijs. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Laat dan gerust een bericht achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bedankt voor uw betrokkenheid bij ons hardloopevenement!

vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in

  Veelgestelde vragen

  staat uw vraag hier tussen?

  Tot wanneer kan ik mezelf inschrijven?

  Voorinschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 15 juni 22.00u. Na-inschrijving is niet mogelijk.

  Waar kan ik mijn nummer ophalen?

  Op zondag 16 juni 2024 vanaf 09.00u kunnen startnummers opgehaald worden in het Gemeentehuis, na de ingang direct links. Adres: Dorpsstraat 67.

  Is er verzorging tijdens de wedstrijd?

  Er is EHBO aanwezig. Tevens is er een waterpost (halverwege op ca. 2,5 km-en voor de 10km lopers dus ook weer op 7,5 km) op het parcours. Direct na de finish wordt er water en iets te eten verstrekt aan de deelnemers. Er zijn fysio/sportmasseurs aanwezig.. Bij extreem warm weer wordt gezorgd voor extra verkoeling.

  Is het parcours gecertificeerd?

  Het 5km en 10km parcours is door de Atletiek Unie gecertificeerd.

  Mag ik als volwassene met mijn kind meerennen bij de KidsRun?

  Alleen bij de kidsrun van 400 meter (kinderen van 4 tot en met 7 jaar) mogen vaders/verzorgers mee rennen. Vader/verzorger loopt in dat geval gratis mee. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar (afstand 800 m) rennen zelfstandig zónder vader/verzorger.

  Mag ik als kind meedoen aan de 5km of 10km wedstrijd?

  Vanaf 13 jaar mag je meedoen aan de 5 km wedstrijd. De 10 km is toegankelijk voor deelnemers van 16 jaar en ouder.

  Wat zijn de starttijden en indeling van de KidsRun?

  Jongens die 400 meter rennen, starten als eerste om 10.30. Nadat de laatste jongen gefinisht is, starten de meisjes op de 400 meter. Nadat het laatste meisje op de 400 meter gefinisht is, starten de jongens op de 800 m afstand. Nadat de laatste jongen gefinisht is op de 800 m, zullen de meisjes starten. Let op: volg op de dag zelf de instructies van onze speaker over de starttijden en het plaatsnemen in het startvak goed op!

  Wat zijn de starttijden en indeling van de Volwassenen?

  Omdat de 5km en 10km tegelijk starten, zorgt de organisatie voor een extra breed startvak en is voorin ruimte voor prestatielopers. Let op: volg op de dag zelf de instructies van onze speaker over de starttijden en het plaatsnemen in het startvak goed op! De 5 en 10 km starten om 12.00 uur

  Hoe wordt mijn tijd geregistreerd?

  Alle deelnemers maken gebruik van elektronische tijdwaarneming in het startnummer.

  Waar vind ik de uitslagen?

  Op de website uitslagen.nl of via een link hiernaartoe vanaf de website van Overbetuweloop.

  Wat gebeurt er bij afgelasting?

  Het kan zijn dat door aangepaste maatregelen van de overheid of door bijvoorbeeld extreem weer wij genoodzaakt zijn de wedstrijd te annuleren. Wij zullen in dit geval communiceren via de website van de MHB Overbetuweloop en de Facebook pagina van de MHB Overbetuweloop.

  Worden er foto's gepubliceerd?

  Tijdens het evenement zullen foto’s worden gemaakt. Een selectie wordt in de week na de wedstrijd gepubliceerd op de website van de Overbetuweloop en op Social Media.

  Kan ik mezelf omkleden?

  Er zijn geen kleedruimtes aanwezig dus kom zoveel mogelijk in hardloopkleding naar de wedstrijd. Er is wel beperkt ruimte onder het Gemeentehuis om spullen en kleding achter te laten. Let op: dit is geen bewaakte garderobe. Stichting Overbetuweloop kan niet aansprakelijk gesteld worden bij diefstal of schade.

  Zijn er toiletten aanwezig?

  Naast het Gemeentehuis zijn Dixi’s aanwezig. Dit zal aangegeven worden met instructieborden.

  Waar kan ik parkeren?

  Kom zoveel mogelijk met de fiets. Aan de achterzijde van het Gemeentehuis kunnen fietsen gestald worden. Parkeren kan bij het Land van Tap (aanrijden via Rijksweg Zuid en Wagenmakersstraat. Ingang via Dorpsstraat niet toegankelijk vanwege het evenement). Parkeren kan ook op het Europaplein (aanrijden via Rijksweg Zuid en Randweg).

  Wat kan ik als vrijwilliger doen?

  Er zijn vrijwilligers nodig bij de opbouw, op het parcours tijdens de wedstrijden en bij het opruimen. Meld je aan via de website overbetuweloop.nl, want wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken!

  HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

  BELANGRIJKE INFO