HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

4 mooie afstanden voor het hele gezin

De MHB Overbetuweloop is hét hardloopevenement van de Betuwe en wordt jaarlijks georganiseerd –traditiegetrouw op vaderdag- op zondag 16 juni. Kies voor de uitdagende -door de Atletiekunie gecertificeerde- MHB 5 km of Rabobank 10 km en geniet van het snelle en mooie parcours door Elst en het aantrekkelijke buitengebied langs de Linge. Voor kids is er de AH Driessen KidsRun van 400 m of 800 m. Vanwege het warmer wordende klimaat, zijn alle starttijden vervroegd. Je loopt nooit op het heetst van de dag. De MHB Overbetuweloop is er voor het hele gezin, doe mee en schrijf je vandaag nog in!

DE STARTTIJDEN

AH Driessen KIDSRUN 400 M

10:30

AH Driessen KIDSRUN 800 M

10:40

MHB 5 KILOMETER

12:00

Rabobank 10 KILOMETER

12:00

HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

AH Driessen KidsRun

Nieuw Parcours! Loop jij de 400 of 800 m net zo goed als onze Olympisch atlete Femke Bol! Kinderen kunnen zich inschrijven voor de AH Driessen - Rondje Bol KidsRun! Een snel en veilig parcours met veel ruimte voor toeschouwers. Dat kan niet anders dan leuk worden. Het splinternieuwe rondje krijgt de naam "Rondje Bol", naar onze heldin en Olympisch atlete Femke Bol, specialist op de deze afstand.

HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

AH Driessen 400/800 M

De allerjongsten lopen 400 m en dat mag, omdat het Vaderdag is, met een vader/verzorger of moeder. Samen zijn jullie supersterk! De iets oudere kinderen rennen 800 m (twee ronden van 400 m) en dat doen zij zelfstandig.

Voordat de AH Driessen KidsRun van start gaat, worden jullie opgewarmd door de warming-up verzorgd door Dansstudio Kerima. Ready...set....go! Beide afstanden starten en eindigen bij het evenementenplein waar natuurlijk alle toeschouwers staan. Wat een feestje!

Jongens en meisjes starten apart. Volg op 16 juni de instructies van onze speaker dan hoor je vanzelf wanneer je aan de beurt bent.

Een medaille voor kinderen is inbegrepen bij het inschrijfgeld. Voor de jongens en meisjes 400 m en 800 m die op de 1e, 2e en 3e plaats eindigen is een stoere beker te winnen. De lopers van de 800 m lopen de ronde van de 400 tweemaal.

HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

mhb 5 KILOMETER

Dit jaar kent de MHB Overbetuweloop weer twee afstanden voor volwassen. Kies jij voor de 5 km of voor de 10 km? Beide parcoursen zijn opnieuw gecertificeerd door de Atletiekunie waardoor je gegarandeerd bent van een supersnel en accuraat parcours. De route van de 5 km loopt vanuit het centrum richting De Linge, door het buitengebied en draait terug van de Grote Molenstraat naar het centrum van Elst. Een prachtig parcours met lange stukken om snelheid te maken. Onderweg wordt het genieten van de aanmoediging van toeschouwers en de muziek van de bandjes.

De lopers van de 10 km lopen de ronde van de 5 km tweemaal. Halverwege is er een doorkomst in het gezellige centrum zodat ook het publiek optimaal meegeniet van jullie prestaties. De lopers kennen na de eerste ronde het parcours goed waardoor die twee ronde nog beter of sneller zal gaan! De 5 en 10 km starten tegelijk waarbij er ruimte vooraan is voor prestatielopers. Een medaille is vanuit duurzaamheidsoogpunt niet standaard bij het inschrijfgeld inbegrepen. Deze kan bij de inschrijving los besteld worden. Medailles op verzoek, wel zo duurzaam! Voor de heren en dames die op de 1e, 2e en 3e plaats eindigen is een prijs beschikbaar.

HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

rabobank 10 KILOMETER

Dit jaar kent de MHB Overbetuweloop weer twee afstanden voor volwassen. Kies jij voor de 5 km of voor de 10 km? Beide parcoursen zijn opnieuw gecertificeerd door de Atletiekunie waardoor je gegarandeerd bent van een supersnel en accuraat parcours.

De route van de 5 km loopt vanuit het centrum richting De Linge, door het buitengebied en draait terug van de Grote Molenstraat naar het centrum van Elst. Een prachtig parcours met lange stukken om snelheid te maken. Onderweg wordt het genieten van de aanmoediging van toeschouwers en de muziek van de bandjes.
De lopers van de 10 km lopen de ronde van de 5 km tweemaal. Halverwege is er een doorkomst in het gezellige centrum zodat ook het publiek optimaal meegeniet van jullie prestaties. De lopers kennen na de eerste ronde het parcours goed waardoor die twee ronde nog beter of sneller zal gaan!

De 5 en 10 km starten tegelijk waarbij er ruimte vooraan is voor prestatielopers.
Een medaille is vanuit duurzaamheidsoogpunt niet standaard bij het inschrijfgeld inbegrepen. Deze kan bij de inschrijving los besteld worden. Medailles op verzoek, wel zo duurzaam! Voor de heren en dames die op de 1e, 2e en 3e plaats eindigen is een prijs beschikbaar.

MHB Overbetuweloop

Gecertificeerd parcours

Zowel de 5km als de 10km zijn door de Atletiekunie gecertificeerde parcours!

atletiekunie-parcours
HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

BELANGRIJKE INFO