HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

Run2Day sponsort de winnaars

Voor de top 3 van de MHB 5 km en de Rabobank 10 km, mannen en vrouwen, stellen Run2Day Arnhem en Run2Day Nijmegen waardebonnen beschikbaar. € 100,- voor de winnaars, € 50,- voor een tweede plaats en de derde plek levert een waardebon op van € 25,-. Dit geldt voor de eerste drie op elke afstand, ongeacht de leeftijdscategorie. Bovendien wordt de top3 volgend jaar uitgenodigd om opnieuw deel te nemen. Het startbewijs is dan gratis!

HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

Extra prijs voor het parcoursrecord

We geven het eerlijk toe, de parcoursrecords staan scherp, maar zoals geldt voor alle records, ze zijn er om verbeterd te worden! Het gecertificeerde parcours van de MHB Overbetuweloop leent zich voor snelle tijden. Het is helemaal vlak en meestal staat de (westen)wind gunstig. Verbeter je het parcoursrecord, dan ligt er een premie van € 100,- voor je klaar. Hieronder staan de records.

10 km
Heren, Jorrit Cleij 32:24 (2019)
Vrouw, Mariska Dute 36:52 (2012)

5 km
Heren, Thomas Cremers 15:01 (2023)
Vrouw, Mireille Baart 17:47 (2017)

HARDLOPEN IN EN RONDOM ELST!

medailles

Volwassenen
Deelnemers van de MHB 5 km en de Rabobank 10 km kunnen een schitterende medaille bestellen bij hun inschrijving voor slechts
€ 2,50. Een dikke plak die je ontvangt na het volbrengen van jouw prestatie! Het ontwerp van deze prachtige appel komt van Susanne van der Steen van Decorator.

AH Driessen KidsRun
De kinderen die meedoen aan de AH Kidsrun krijgen na de finish allemaal een medaille. Deze is gratis en dus inbegrepen bij de inschrijving.

Medaille Volwassenen

Medaille KidsRun